.


Gott nytt år!


Vi ska strax ner till stranden och äta. Titta på raketerna, dom har redan börjat och klockan är bara 21:14 och i svergie är den 15:14. Jag hatar tidskillnaden man blir helt förvirrad. Gott nytt år på er iaf :)


huset


Vi bor då i Phuket i en by eller vad man ska säga som heter Rawai. Vi har hyrt ett hus där (det som är på bilderna) och vi ska vara här i 3 och en halv vecka. Hunden på sista bilden är en gammal kompis till min pappa och hunden heter Tjing.


flygplatsen & flygplanet


Bilder från flygplatsen och flygplanet snart kommer bilder på huset.


framme :D

Öh! jag dör det var den tråkigaste flygresan jag har åkit någonsin. 10 timmar + att jag fick feber dagen innan och nu är jag förkyld osv. Nu är kl ju typ 3 i svergie och den är 9 på morgonen här. Här är typ 30 grader och jag har precis badat i poolen hehe. Huset var jättefint, jag lägger upp bilder senare men internet är jätte trögt men iaf.
Vi hörs senare :D


packning :)

Håller på att packa för fullt hehe. Kan inte fatta att vi åker imorgon! :D iihhh. Planet lyfter kl 1 ifall det inte blir några problem vilket jag inte hoppas för då kommer jag bli arg. Fast det jobbigaste kommer nog bli att sitta på planet i 10 timmar eller hur långt det nu är. Är suuuper nervös! :D


bilder



test

bla bla bla bla .. :)

blabla




RSS 2.0